PHILIPSIN MAGNEETTIKAMERAIDEN RASKAS KÄSITTELY

Philips Medicinska System on johtava magneettikameroiden toimittaja Ruotsissa. Jokainen yli 5 tonnin kameran toimitus on valmis kuukausia. Kutsumme tätä raskaaksi käsittelyksi. Philipsin kokeneella projektipäälliköllä Peter Myllyllä on rautainen ote projektien kaikista tuhansista yksityiskohdista.

Magneettikameran, MR, asentamista voidaan verrata keskikokoiseen rakennusprojektiin, jossa on määrä koordinoida useita toimittajia, joilla on erilaisia erikoisuuksia.
– Valmistelemme asennuksen erittäin huolellisesti, missä tapaamme sairaalassa kaikki asianosaiset ja muut toimittajat, joiden kanssa tekniset olosuhteet käydään läpi. Muun muassa MTAB osallistuu, mikä auttaa meitä kriittisessä tilanteessa, kun kamera on paikallaan, Peter Mylly sanoo.

Hyvää yhteistyötä
Projektikokouksissa sairaalan edustajien kanssa Philips ja MTAB käyvät läpi sairaalan sisäiset kuljetusreitit kameran ottopaikasta. Kameran asentamiseksi paikalleen on usein tarpeen laajentaa ovien käytäviä ja purkaa seinät.
– Kaiken on toimittava oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja oikeaan tapaan MRI-järjestelmän käynnistämisen yhteydessä. Meillä on hyvä yhteistyö MTAB: n ja heidän projektipäällikönsä kanssa, joka hoitaa toimitukset. Heillä on myös täysi vakuutuksen hallinta ja he ottavat lisävakuutuksen nostettaessa.

Asennus yhden päivän ajan
Kun MRI-kamera saapuu sairaalaan, Philipsillä on yksi tai kaksi asennusinsinööriä tehtävän monimutkaisuudesta riippuen. MTAB: n työvoima koostuu 3–5 miehestä.
MRI-kameran nostaminen ja kuljettaminen oikeaan paikkaan voi viedä jopa päivän, Peter Mylly sanoo. Sitten asennus jatkuu vielä muutaman viikon, kunnes sairaala voi käyttää kameraa.

10-15 kameraa vuodessa
MRI-kamera on suuri sijoitus, jopa 20 miljoonaa kruunua. Tämän jälkeen kameran käyttöön tarvittavien huoneiden rakentamisesta ja asennuksesta aiheutuvat kustannukset. Täydellinen järjestelmä koostuu myös useista oheislaitteista, mukaan lukien isot elektroniikkakaapit, jotka painavat yli 800 kiloa.
MTAB: n kohdalla MRI-kameroiden asennus ei ole harvinaista. Ruotsissa ja Pohjoismaissa on noin 10-15 kameraa vuodessa.
– MTAB: lla on niin paljon tietoa MRI-kameroidemme asennuksista, että käytämme niitä jokaisessa tehtävässä riippumatta siitä, missä Ruotsissa se tapahtuu, Peter Mylly sanoo.MTAB on logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme, rakennamme, rakennamme pakkausmateriaaleja ja hallitsemme logistiikkavirtoja. Toimimme testaamalla, konfiguroimalla ja pakkaamalla turvallisen kuljetuksen.

Aikana

Kuljetamme erityisesti suunnitelluilla ajoneuvoilla ja koulutetulla henkilökunnalla arkaluonteisia tuotteita Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa.

Jälkeen

Varmistamme, että tuotteesi ovat aina käyttökelpoisia sellaisten palvelujen kautta kuin pakkauksen purkaminen, asentaminen ja sijoittaminen. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss