HighTech Logistics

Täydelliset palvelut
korkealle asetettujen vaatimusten täyttämiseksi

HighTech Logistics tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja herkille, painaville, uudenaikaisille ja tilaa vieville teknisille laitteille. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin aina tuotannosta asennukseen. Niihin kuuluvat itse kuljetus, mutta myös kuljetusta edeltäviä ja sen jälkeisiä palveluita, kuten pakkaus ja varastointi, konfigurointi- ja asennuspalvelut sekä kierrätys.

Asiakaskeskeisyys varmistaa optimaalisen ratkaisun

Tiedämme, että herkkiä teknisiä laitteita on eri muotoisia ja kokoisia. Erikoisvalmisteiset lääkinnälliset laitteet, tilaa vievät tietokoneräkit ja volyymituotteet vaativat kaikki omat yksilölliset ratkaisunsa. Konfiguroimme, varastoimme ja kuljetamme sekä sijoitamme, asennamme ja testaamme – nämä kaikki palvelut luovat lisäarvoa asiakkaillemme.

Erikoisrakenteisten kuorma-autojen ja koulutetun henkilökunnan avulla hoidamme herkkien teknisten laitteiden pakkaamattomia kuljetuksia monilla eri aloilla, kuten lääketieteen, tietotekniikan, kassakaappien ja kopiokoneiden alalla. Suunnittelemme tarpeittesi pohjalta ratkaisuja, jotka helpottavat sinun ja asiakkaasi toimintaa.

MTAB on seuraavien jäsen


Toimialat, joiden kanssa työskentelemme

Lääketeknologia

Lääkinnällisten laitteiden, kuten röntgenlaitteiden ja hammaslääketieteellisten laitteiden käsittely edellyttää huolellista käsittelyä ja korkeatasoista teknistä osaamista.

Kopio- ja painoala

Kun käsittelemme ja asennamme toimiston tai graafisen teollisuuden teknisiä laitteitasi, luomme hyvin koostetun kuljetusketjun, joka alkaa tilauksesta ja päättyy käytössä olevaan koneeseen.

Tietotekniikka ja televiestintä

IT- ja tietokonelaitteiden kuljettamiseen käytämme erikoisrakenteisia kuorma-autoja.

Pankki- ja turvallisuusala

Meillä on laaja kokemus pankkiautomaattien, saldotulostimien, itsepalvelupäätteiden, setelinkäsittelylaitteiden ja kassakaappien käsittelystä.


Asiakkaitamme

”Olemme käyttäneet MTAB:ta varastointi- ja logistiikkakumppaninamme vuodesta 2006. MTAB on strategisesti tärkeä toimittaja, ja yhteistyön ansiosta meillä on joustavat ratkaisut, joilla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita sähkönsyötön, valvonnan ja turvallisuuden alalla.”

Håkan Blumenthal – Odelco

“ Samarbetet med MTAB fungerar bra, när behov av nya pallplatser uppstått eller vi behövt få in och ut materialet från MTAB så har arbetet gått friktionsfritt.   

Det är enkelt att kommunicera med MTAB.”

Peter Ahlstedt – Getinge

Logistiikkakumppani koko matkan ajan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme herkkiä esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että tavarasi pääsevät käyttöön, palveluilla kuten purkaminen, asennus ja sijoittelu. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.

Kristian Pennala

Country Manager Finland,

High Tech
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss