Warehousing

Erikoisvarastot ja monimutkaiset logistiikkavirrat

MTAB Warehousing sisältää varastointiratkaisuja taide- ja museoesineille sekä teknisten laitteiden varastointia ja 3PL-varastointia. Erikoisuutemme on erityistä huolellisuutta ja räätälöintiä vaativa varastointi

Enemmän kuin varastointi

Pohjoismaiden alueella MTAB pystyy vastaamaan monentyyppisiin osaketarpeisiin. Ilmastoituja taidevarastoja, joissa kosteus pysyvästi säädetään, sekä turvavarastoja, joissa on turvallisuus, sekä varastoja omilla varastoillaan. Teknologiavarastoissamme voimme käsitellä edistyneitä ja arkaluonteisia teknisiä laitteita ja tarjota palveluja kokoonpanoon, toimintojen testaamiseen jne. Useat varastomme tarjoavat myös näyttelytiloja taiteelle ja liiketoiminta-alueille taidekokoelmien käsittelyä varten sekä palveluja, kuten uudelleenpakkaaminen ja konservaattoripalvelut. . Tarjoamme myös varastohallintaa osana muita logistiikan hallinnan ja 3PL: n palveluita.

Warehousing-palvelut

Taidevarasto

Täytämme kaikki ilmastointia, turvallisuutta ja lämpötilaa koskevat vaatimukset ja voimme tarjota myös monia muita palveluita, kuten. suojapakkaukset, valokuvaus, luettelointi …

Kolmannen osapuolen logistiikkapalvelut

Varastointimahdollisuudet ovat onnistuneen kuljetushankkeen avain. Jos sinulla ei ole omaa varastotoimintaa, autamme mielellämme….

Erillisvarastot

Niille, joilla on erityistarpeita tai jotka arvostavat omaa hallintaa ja mahdollisuutta huolehtia itse varastoitavista esineistä, tarjoamme…


Asiakkaitamme

”Mateuksella on ollut 3PL-yhteistyö MTAB: n kanssa monien vuosien ajan. Turvallinen yhteistyö, jossa katsomme, että MTAB on vastannut toiveihimme koko matkan ajan, mutta on myös työskennellyt ennakoivasti varmistaakseen, että yhteistyö etenee nopeasti, tehokkaasti eikä vähiten taloudellisesti. ”

Maria Råsten – operatiivinen johtaja, Mateus Stock AB

”Olemme käyttäneet MTAB:ta varastointi- ja logistiikkakumppaninamme vuodesta 2006. MTAB on strategisesti tärkeä toimittaja, ja yhteistyön ansiosta meillä on joustavat ratkaisut, joilla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita sähkönsyötön, valvonnan ja turvallisuuden alalla.”

Håkan Blumenthal – Odelco

MTAB on logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme, rakennamme, rakennamme pakkausmateriaaleja ja hallitsemme logistiikkavirtoja. Toimimme testaamalla, konfiguroimalla ja pakkaamalla turvallisen kuljetuksen.

Aikana

Kuljetamme erityisesti suunnitelluilla ajoneuvoilla ja koulutetulla henkilökunnalla arkaluonteisia tuotteita Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa.

Jälkeen

Varmistamme, että tuotteesi ovat aina käyttökelpoisia sellaisten palvelujen kautta kuin pakkauksen purkaminen, asentaminen ja sijoittaminen. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.

Gustav Persson

Johtaja, varastointi
gustav.persson@mtab.se


Anna meidän ratkaista logistiikkahaasteesi

Kontakta oss