Taiteen käsittely

Taiteen, museoesineiden ja muiden ainutlaatuisten esineiden käsittely vaatii erityisosaamista. Kyse ei ole vain siitä, että esine on korvaamaton, koska se on ainutlaatuinen, vaan myös siitä, että esineellä voi olla erityistarpeita.

Laaja palveluvalikoima

MTAB:llä on laaja kokemus monenlaisten taide-esineiden käsittelystä. Tarjoamme monenlaisia taiteenkäsittelypalveluja. Maailmanlaajuisten kuljetusten, erikoisrakenteisten taidevarastojen ja oman pakkaustekniikkaosastomme lisäksi tarjoamme myös konservointi-, näyttely-, projektinhallinta- ja tulliselvityspalveluja. Tervetuloa esineittesi kanssa.


Ota yhteyttä

Tarjoamamme taidekäsittelypalvelut

Asiakkaitamme

Kumppanina koko matkan ajan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme herkkiä esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että tavarasi pääsevät käyttöön, palveluilla kuten purkaminen, asennus ja sijoittelu. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.

Aki Tuomainen

Koordinaattori, FineArt
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss