Pakkaustekniikka

Valmistamme kaikentyyppisiä pakkauksia ja kuljetuslaatikoita taide-esineiden kuljetukseen ja säilytykseen sekä osastoja ja muuta näyttelymateriaalia.

Käsityötaitoa, joka suojaa

Usein MTAB:n pakkaajamestarit ja pakkausteknikot tarkastavat esineet paikan päällä museossa ja rakentavat laatikot puusepänverstaassa. Tämän jälkeen työ saatetaan päätökseen pakkaamalla tavarat ja sulkemalla laatikot asiakkaan tiloissa.

Kunkin laatikon pohjana on vanerista valmistettu runko. Sitten kulmat, kansi ja takaseinä vahvistetaan ylimääräisellä vanerilla ja laatikko vuorataan neopoleenimuovilla. Laatikon loppuosa mukautetaan sen jälkeen kuljetettavan esineen mukaan. Ainutlaatuiset tavarat vaativat ainutlaatuisia ratkaisuja, ja pakkaajamme kehittävät ne tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Puupakkauksemme on hyväksytty merkitsemistä varten Ruotsin maatalousviraston ISPM 15 -standardin mukaisella terveystodistuksella. Merkintä on vaatimus EU:ssa käytettäville pakkauksille, ja se takaa, että puu on käsitelty EU:n metsiä uhkaavia tuholaisia vastaan.


Ota yhteyttä

Logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Mattias Amundin

Packing Technology
fineart@mtab.se


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss