FineArt Logistics

Kokonaisratkaisut taide- ja museoesineitä varten

FineArt Logistics on tulosta 50 vuoden yhteistyöstä taide-, galleria- ja museoalan asiakkaidemme kanssa. Kuljetusten, pakkaamisen ja varastoinnin lisäksi tarjoamme nyt useita muita palveluja, kuten kokoelmien hoitoa, konservointia ja näyttelypalveluja.

Räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiisi

Tiedämme, että jokainen taideteos on ainutlaatuinen. Jokaisella näyttelyllä on omat erityistarpeensa. Työntekijöidemme pitkä kokemus ja syvällinen tietämys luovat edellytykset kunkin tapauksen edellyttämän ratkaisun löytymiselle. Meillä erikoisratkaisut ovat jokapäiväisiä. Pakkaus- ja näyttelymateriaalit valmistetaan omassa työpajassamme, jossa meillä on koko ketju täysin hallinnassamme. Tarjoamme tarvittaessa väli- tai pitkäaikaissäilytystä yhdessä tarkoitusta varten rakennetuista taidevarastoistamme. Konservointipalveluiden sekä ripustus- ja näytteillepanopalveluiden avulla voimme ottaa vastuun koko ketjusta.

MTAB on seuraavien jäsen

Pohjoismaiden johtava taide- ja arvoesineiden kuljettaja

Taiteen, museoesineiden ja muiden ainutlaatuisten esineiden käsittely vaatii erityisosaamista. Kyse ei ole vain siitä, että esine on korvaamaton siksi, että se on ainutlaatuinen, vaan myös siitä, että esineellä voi olla erityistarpeita. Se voi olla suuri, painava, pieni ja hauras tai hyvin vanha – tai useiden näiden yhdistelmä.


Toimialat, joiden kanssa työskentelemme

Museot

MTAB on yhteistyössä museoiden kanssa ympäri maailmaa pakannut, kuljettanut, varastoinut ja asettanut näytteille teoksia, jotta ne voisivat näyttäytyä ja ilahduttaa ihmisiä ympäri maailmaa.

Galleriat

Ammattitaitoinen käsittely, laaja tietämys taiteesta ja taiteen käsittelystä sekä kansainvälinen verkosto ovat tekijöitä, jotka ovat tehneet MTAB:sta monien gallerioiden pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Huutokaupat

Meillä on kehittynyt reittiverkosto, jossa on viikoittaisia vuoroja sekä Ruotsissa että Tanskassa, ja järjestämme tarvittaessa sekä erikoiskuljetuksia että nopeita kuljetuksia.

Yksityisasiakkaat

MTAB tarjoaa taiteen käsittelyä ja varastointia erikoisvarustetuissa taidevarastoissamme eri puolilla Pohjoismaita. Täytämme jokaisen keräilijän ja taideteoksen tarpeet.

Asiakkaitamme

”MTAB on ollut luotettava ja toimittanut toiveittemme mukaisesti. He ovat osaavia, kekseliäitä ja hyvin ratkaisukeskeisiä. He ovat myös iloinen ja positiivinen yhteistyökumppani, joka on luonut mahtavan ilmapiiriin koko tiimiin.”

Eva-Sofi Ernstell, johtaja, Dansmuseet

”Moesgaardin museo on jo useiden vuosien ajan tehnyt MTAB:n kanssa hyvää ja luottamuksellista yhteistyötä, joka perustuu korkeaan ammattitaitoon, joustavuuteen, tarkkuuteen sekä miellyttävään ja turvalliseen henkilökohtaiseen kontaktiin, josta hyötyvät myös yhteistyökumppanimme kotimaassa ja ulkomailla.”

Pauline Asingh – Moesgaard-museo

”Erinomaista työtä. Erittäin ystävällinen ja mukautuva henkilökunta.”

Charlie Arvstrand – Uppsalan taidemuseo

MTAB on logistiikkakumppani koko matkan ajan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.

Kristian Pennala

FineArt
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss