Älykkään robottimustekalan kuljetus

Ruotsalainen taiteilijakaksikko Robert Stasinski ja Alessandra Di Pisa ovat kehittäneet ainutlaatuisen taideteoksen, jättimäisen robottimustekalan.

“MTAB oli alusta alkaen itsestäänselvä valinta kuljettajaksi. Yritys on vakiinnuttanut asemansa osaavana taidekuljetusalan toimijana, joka myös kuljettaa paljon teknisiä laitteita. Tässä projektissa sekä taiteen että tekniikan kuljetusten osaaminen oli täydellinen yhdistelmä”

– Alessandra Di Pisa.

Robotti käyttää IBM Watson -tekoälyjärjestelmää. Sen pääasiallinen tietolähde on maailmanlaajuinen filosofian ajatushistoria 2000 vuoden ajalta.

Robotti muodostaa filosofisten teosten pohjalta katsojalle jatkuvasti uusia synteettisiä kysymyksiä. Kun katsoja on vuorovaikutuksessa robotin kanssa sovelluksen avulla ja vastaa kysymyksiin, robotti reagoi erilaisin liikkein, muodoin ja värein.

ERITTÄIN HERKKÄÄ TEKNIIKKAA

Robotti on mustekalaa muistuttava kuusiraajainen orgaaninen rakenne. Sen rakentamisessa auttoivat KTH:n robotiikkaopiskelijat. Teos painaa 150 kg, ja se on sijoitettu Tukholman Kistassa sijaitsevan IBM:n pääkonttorin aulaan. MTAB vastasi teoksen kuljettamisesta Tukholman KHT:lta IBM:lle.

MTAB rakensi teokselle kuljetusalustat ja -pakkauksen. Teoksessa on runsaasti erittäin herkkää tekniikkaa, jonka kuljetuksessa moni asia voi mennä pieleen. Siksi tarkkuus ja järjestelmällisyys ovat tärkeitä projektin kaikissa vaiheissa.MTAB on logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme, rakennamme, rakennamme pakkausmateriaaleja ja hallitsemme logistiikkavirtoja. Toimimme testaamalla, konfiguroimalla ja pakkaamalla turvallisen kuljetuksen.

Aikana

Kuljetamme erityisesti suunnitelluilla ajoneuvoilla ja koulutetulla henkilökunnalla arkaluonteisia tuotteita Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa.

Jälkeen

Varmistamme, että tuotteesi ovat aina käyttökelpoisia sellaisten palvelujen kautta kuin pakkauksen purkaminen, asentaminen ja sijoittaminen. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss