Kuljetus

Kun sinun on siirrettävä herkkiä ja arvokkaita tavaroita, tiedät, että MTAB on oikea valinta. Meille kuljetus ei ole vain jonkin tavaran siirtämistä paikasta A paikkaan B. Meille on keskeistä se, miten kuljetus toteutetaan.

Otamme vastuun

Tiedämme, että käsittely, ajoneuvojen valinta, pakkaaminen ja ympäristö ovat kaikki osa onnistunutta kuljetusta. Tiedämme myös, että suunnittelu, seuranta ja työmenetelmät ovat ratkaisevia lopputuloksen kannalta. Kun valitsen MTAB:n, tiedät, että otamme vastuun koko prosessista aina lopulliseen sijoitteluun asti.

MTAB:n läsnäolo kaikkialla Pohjoismaissa ja hyvin kehittynyt reittiverkosto mahdollistavat sen, että voimme kuljettaa tehokkaasti myös herkkiä tavaroita. Tarjoamme erillisiä ja erityisiä kuljetuksia ympäri maailmaa.


Ota yhteyttä

Tarjoamamme kuljetuspalvelut

Logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Aki Tuomainen

Koordinaattori, FineArt
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss