Konsultointi

Olipa kyseessä yksittäisen teoksen maahantuonti, kiertävän näyttelyn kuljetuksen suunnittelu tai arkojen lääketieteellisten laitteiden toimituksen varmistaminen, MTAB:lla on tietoa ja kokemusta, joka auttaa sinua suunnittelussa. MTAB:n henkilökunta auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

Meidän kokemuksemme sinun turvanasi

MTAB:lla on yli 50 vuoden kokemus herkistä ja arvokkaista esineistä, ja olemme hankkineet vankan tietämyksen erilaisista haasteista ja ratkaisuista. Kokenut ja pätevä henkilökuntamme voi auttaa eri tavoin suunnittelussa, koulutuksessa, tuotannossa tai oikeudellisissa asioissa, kuten tuonnissa ja viennissä. Hyödyntämällä pitkäaikaista kokemustamme luomme edellytykset tarjota tarvitsemasi asiantuntemus silloin, kun sitä tarvitset.


Ota yhteyttä

Tarjoamamme konsulttipalvelut

Logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Kristian Pennala

Country Manager Finland,

High Tech
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss