Taidekuljetukset

Taideteosten kuljettaminen edellyttää luonnollisesti erikoisvarusteltuja ajoneuvoja, joissa ilmastoa ja lämpötilaa voidaan seurata jatkuvasti.

Mukautettu taidetta varten

Kalustossamme on myös erityisen korkeita kuormatiloja ja ajoneuvoja, joissa on kaksoiskuriiri-istuimet, turvajärjestelmät ja erityisen pitkät takanostimet raskaiden ja suurten teosten kuljettamista varten. Turvallisen taidekuljetuksen tärkein osa-alue on kuitenkin käsittely. Erityiskoulutetut kuljettajamme ja pakkaustekniikan asiantuntijamme luovat parhaat mahdolliset olosuhteet turvalliselle kuljetukselle alusta loppuun. Tarjoamme myös kokonaisten näyttelyiden kuljetuksia Pohjoismaissa, Euroopassa ja maailmalla.

Logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Aki Tuomainen

Koordinaattori, FineArt
helsinki@mtab.fi


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss