Konservaattori-
palvelut

Tarjoamalla konservointipalveluja MTAB voi tarjota lisätukea ja -turvaa asiakkaille, joilla on herkkiä ja arvokkaita esineitä.

Turvallisuutesi

Voimme esimerkiksi neuvoa, miten esineet kannattaa pakata, käsitellä tai asentaa. Voimme myös auttaa teosten kuntoselvityksissä ja tarkastuksessa lainausta ja näyttelyitä varten sekä asennuksessa ja projektinhallinnassa. Konservointipalvelut toteutetaan kansainvälisten eettisten ohjeiden mukaisesti, ja niissä arvioidaan taide-esineiden käsittelyyn ja erilaisiin valoon, ilmastoon, tuholaisiin, tulipaloon ja turvallisuuteen liittyviin olosuhteisiin liittyviä riskejä.

MTAB on logistiikkakumppani koko matkan ajan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Elisabeth Geijer

Kuraattori, FineArt
fineart.se@mtab.se


Anna meidän ratkaista logistiikkahaasteesi

Kontakta oss