IONILÄHTEEN KULJETUS CATANIASTA LUNDIIN

Lundissa toivotettiin tervetulleeksi hyvin erityinen matkustaja, nimittäin peräisin oleva ionilähde Eteläiset kansalliset laboratoriot , Italia. Ionilähde on kasvi, joka tuottaa positiivisia tai negatiivisia ioneja, jotka on tarkoitettu muun muassa hiukkaskiihdyttimiin.

“Jokainen toimeksianto asettaa ainutlaatuiset vaatimukset ammattitaidollemme, eikä ionilähteen kuljetus ollut tästä poikkeus. Huolellisten valmistelujen ja turvallisuuden painottamisen ansiosta ionilähde on nyt toimitettu perille,”

—sanoo Stefan Fors, Business Development, MTAB.

MAAILMAN VOIMAKKAIN NEUTRONILÄHDE

Ionilähteen 2 500 kilometrin pituinen taival alkoi Sisilian Cataniasta ja päättyi sen uuteen kotiin, Ruotsin Lundissa sijaitsevaan European Spallation Source ERIC -tutkimuslaitokseen. Ionilähteen toimitus sisältyy maailman voimakkaimman neutronilähteen rakennukseen.

PIKKUTARKASTI SUUNNITELTU KULJETUS

Ionilähteen kuljetus on toimeksianto, joka vaatii pikkutarkkaa suunnittelua ja turvallisuuden painottamista. Ennen kuljetusta MTAB teki toimeksiantajan kanssa selvityksen, jonka perusteella päätimme parhaat pakkaus- ja lastaustavat. Lastaus ja reitti suunniteltiin yksityiskohtaisesti.

Laitteiston arat osat varustettiin tärinä- ja tönäisyhälyttimillä, joita valvottiin GPS:n avulla koko matkan ajan. Kuljetuksen aikana hälytinten tilat rekisteröitiin säännöllisesti. Kuljettajalla oli ohjaamossa erillinen hälytyslaite. Hälytyksen lauetessa ohjeena oli pysyä autossa, tarkistaa lastin kiinnitys ja olla yhteydessä Sisiliassa sijaitsevan laboratorion kanssa.MTAB on logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme, rakennamme, rakennamme pakkausmateriaaleja ja hallitsemme logistiikkavirtoja. Toimimme testaamalla, konfiguroimalla ja pakkaamalla turvallisen kuljetuksen.

Aikana

Kuljetamme erityisesti suunnitelluilla ajoneuvoilla ja koulutetulla henkilökunnalla arkaluonteisia tuotteita Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa.

Jälkeen

Varmistamme, että tuotteesi ovat aina käyttökelpoisia sellaisten palvelujen kautta kuin pakkauksen purkaminen, asentaminen ja sijoittaminen. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss