Laatutakuu asiakkaillemme

MTAB on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että noudatamme yrityksenä laadunhallintajärjestelmää, jossa kaikki prosessit ja menettelyt on suunniteltu huolellisesti kansainvälisten standardien mukaisesti järjestelmällisen laatutyön varmistamiseksi.

Laatu ja ympäristö

Vastataksemme vaatimuksiin ja odotuksiin kehitämme säännöllisesti johtamisjärjestelmäämme. Teemme jatkuvasti sisäisiä ja ulkoisia tarkastuksia varmistaaksemme palveluidemme laadun. Voit olla varma siitä, että saat aina korkeatasoista palvelua ja varman toimituksen, olipa asiasi mikä tahansa.


Kaikki maat

Sertifiointi koskee toimintaamme Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa. Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus tutustua menettelytapoihimme ja työmenetelmiimme kaikilla liiketoiminta-alueillamme.

Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä, ja viimeisimmässä, vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä tehdyssä tutkimuksessa 96 prosenttia asiakkaista ilmoitti olevansa erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä.


Työn kehittäminen ympäristön hyväksi

MTAB:lle vastuullisuus ja ympäristö ovat aina olleet tärkeitä. Jo liikeideassa toteamme, että liiketoimintaa harjoitetaan ympäristöä kunnioittaen. Uusissa toimitiloissamme Tukholmassa on aurinkokennoja julkisivussa, ja käytämme maalämpöä ja -jäähdytystä tilojen lämpötilan säätöön. Kuluttamamme sähkö on tietenkin uusiutuvaa. Pyrimme parhaillaan saamaan ISO 14001 -ympäristösertifikaatin.

Logistiikkakumppani koko matkan

Ennen

Suunnittelemme ja valmistamme pakkausmateriaalit ja hallitsemme logistiikkavirrat. Testaamme, konfiguroimme ja pakkaamme turvallista kuljetusta varten.

Aikana

Kuljetamme arkoja esineitä Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa erikoisvalmisteisten ajoneuvojen ja koulutetun henkilökunnan avulla.

Jälkeen

Varmistamme, että esineesi tulevat käyttöön purkamisen, asennuksen ja sijoittelun kaltaisilla palveluilla. Tarjoamme myös pakkausten poistoa ja kierrätystä.


Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss