Tietoa MTAB:sta

Perustamisestaan lähtien MTAB on tehnyt tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeidensa täyttämiseksi. Kysyntä on lisääntynyt myös muiden kuin kuljetuspalvelujen osalta, huipputeknisten laitteiden asennuksesta aina projektinhallintaan ja näyttelysuunnitteluun. Liiketoimintamme ytimessä on työntekijöidemme korkea asiantuntemus ja keskittyminen vastuullisuuteen.


Logistiikan pitkä historia

Kaikki alkoi vuonna 1968 Tukholmassa herkkien ja vaikeasti kuljetettavien tuotteiden kuljetusratkaisusta. Liiketoiminta lähti käyntiin, ja meistä tuli merkittävä museoesineiden ja herkkien tietokonelaitteiden kuljetusliike. IBM ja suuri museo olivat ensimmäiset asiakkaamme – kaksi markkinaa, jotka ovat siitä lähtien olleet tiiviisti sidoksissa yritykseemme.

Vuonna 1981 Stefan Fors siirtyi toimitusjohtajaksi ja omistajaksi. Palvelut kehittyivät, ja MTAB:stä tuli Pohjoismaiden johtava toimija alallaan. Kuorma-autoja ostettiin, henkilökuntaa palkattiin ja varastosopimuksia allekirjoitettiin.

Palvelut perustuivat alun perin ajatukseen herkkien tuotteiden kuljettamisesta, mutta tarjontaa laajennettiin asiakaslähtöiseksi kokonaisratkaisuksi, joka sisältää kuljetuksen, käsittelyn ja varastoinnin.

Vuonna 1994 MTAB avasi toimipisteen Göteborgiin, ja strategia tähtäsi toiminnan laajentamiseen valtakunnalliseksi. 2000-luvun alussa toiminta laajeni merkittävästi. MTAB aloitti Tanskan liiketoimintansa vuonna 2008. Toimittuaan 30 vuotta toimitusjohtajana Stefan Fors luovutti johtajuuden pojalleen Simon Forsille, joka jatkoi laajentumista Norjaan ja Suomeen.

KumppanuudetICEFAT

ARTIM

Tecdis

Laatu ja ympäristö

MTAB on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että noudatamme yrityksenä laadunhallintajärjestelmää, jossa kaikki prosessit ja menettelyt on suunniteltu huolellisesti kansainvälisten standardien mukaisesti järjestelmällisen laatutyön varmistamiseksi.

Anna meidän ratkaista logistiset haasteesi

Kontakta oss